Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΛιπάσματα φυτικών αμινοξέων

Οργανικό λίπασμα εγκαταστάσεων αμινοξέων καλίου για τη φύτευση ντοματών

Πιστοποίηση
Κίνα Chengdu Chelation Biology Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Chengdu Chelation Biology Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αυτή η αμοιβαία συνεργασία στο τέλος για περίπου 4 έτη, και πρέπει να αναγνωρίσει ότι η υπηρεσία παρέχουν είναι αναμενόμενος. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

—— Carlos

Η παραγωγικότητα, η τοποθέτηση υπηρεσιών, και η ειλικρίνεια συνεργασίας σας όλες μας καθιστούν πολύ ικανοποιημένους. Είμαστε εμπιστευμένος συνεργάτης.

—— Μανουήλ

Είμαι Online Chat Now

Οργανικό λίπασμα εγκαταστάσεων αμινοξέων καλίου για τη φύτευση ντοματών

Οργανικό λίπασμα εγκαταστάσεων αμινοξέων καλίου για τη φύτευση ντοματών
Οργανικό λίπασμα εγκαταστάσεων αμινοξέων καλίου για τη φύτευση ντοματών

Μεγάλες Εικόνας :  Οργανικό λίπασμα εγκαταστάσεων αμινοξέων καλίου για τη φύτευση ντοματών

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Sichuan, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα: AOHE
Πιστοποίηση: SGS ISO
Αριθμό μοντέλου: AA Κ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 20kg/bag (τσάντα του Κραφτ με τη πλαστική τσάντα μέσα)
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες

Οργανικό λίπασμα εγκαταστάσεων αμινοξέων καλίου για τη φύτευση ντοματών

περιγραφή
Ταξινόμηση: Οργανικό λίπασμα Καθαρότητας: υψηλής καθαρότητας
Τύπος απελευθέρωσης: Ελεγχόμενος εφαρμογή: γεωργία
Μέλος: Σκόνη Τύπος: αμινοξέα
Υψηλό φως:

αργό λίπασμα αζώτου απελευθέρωσης

,

Υψηλό οργανικό λίπασμα αζώτου

Οργανικό λίπασμα εγκαταστάσεων αμινοξέων καλίου για τη φύτευση ντοματών

 

Οργανικό κάλιο χηλικών ενώσεων αμινοξέος

 

 

 

 

  1.  Όνομα προϊόντων: κάλιο αμινοξέος
  2.  Τύπος χημικών δομών

Οργανικό λίπασμα εγκαταστάσεων αμινοξέων καλίου για τη φύτευση ντοματών 0

Υπάρχει διάφορη λειτουργική ομάδα στα αμινοξέα, όπως η φαινολική ομάδα υδροξυλίου, οινοπνευματώδης ομάδα υδροξυλίου, αμιδογενής, ομάδα carbanyl, methylmercapto και ούτω καθεξής.

Αυτοί ενεργός ομάδα καθορίζουν την ιδιοκτησία όξινος-βάσεων, την υδροφιλία, τη δυνατότητα ανταλλαγής, την υψηλότερες προσροφητικότητα και να περιπλέξουν τη δύναμη των αμινοξέων, κατόπιν φέρνουν στα αμινοξέα την ισχυρή χημική δραστηριότητα και τη φυσιολογική δραστηριότητα.

 

3.   Χαρακτήρας των αμινοξέων καλίου

 

Εμφάνιση Ανοικτό κίτρινο σκόνη
Διαλυτότητα 100% υδροδιαλυτός
Υγρασία Λιγότερο από 5%
Συνολικά αμινοξέα Περισσότερο από 25%
K2O 25%
NPK 10-0-25

 

4.   Πλεονέκτημα

 

4.1. Τα αμινοξέα μπορούν να απορροφηθούν από τις εγκαταστάσεις άμεσα, αλλά για κάποιο ανόργανο λίπασμα ή ένα μέρος του οργανικού λιπάσματος, δεν μπορούν να είναι απορροφούν από τις εγκαταστάσεις άμεσα πριν από τη βιοδιάσπαση.

4.2.  Είναι παθητική απορρόφηση και ωσμωτική απορρόφηση στη φωτοσύνθεση, κατόπιν θα υπήρχε μια προφανής μεταγενέστερη χρήση επίδρασης σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτό, επιταχύνει το σχηματισμό και τη συσσώρευση της ξερής ουσίας.

4.3.  Μπορεί να προωθήσει την πρωιμότητα των συγκομιδών, να κοντύνει τον κύκλο αύξησης, και τις υψηλές και σταθερές παραγωγές.

4.4.  Δεν θα υπήρχε κανένα υπόλειμμα λιπάσματος στη γεωργική γη. Μπορεί να βελτιώσει τις φυσικές και χημικές ιδιότητες, την εκμετάλλευση υγρασίας και τη διαπερατότητα του χώματος.

 

Αρχή λειτουργίας

Για το χώμα

  1.  Αρχικά, η δράση βρεξίματος των αμινοξέων στο κάλιο αμινοξέος αυξάνει τη διαλυτότητα, αφετέρου, αυτό μειώνει την απώλεια διύλισης και τη σταθεροποίηση δικτυωτού πλέγματος λόγω της προσρόφησης στο κάλιο από την ενεργό λειτουργική ομάδα.
  2.  Το κάλιο αμινοξέος υποκινεί τη δραστηριότητα του ευεργετικού χώματος μικροβιακή, τα αμινοξέα παρέχουν την κύρια πηγή ενέργειας για τα μικρόβια που μπορούν να κάνουν τα εδαφολογικά μικρόβια να διατηρήσουν την ενθουσιώδη δραστηριότητα ζωής για μακροπρόθεσμο, κατά συνέπεια επιτρέπει την ανάπτυξη αύξησης και σποράς.

Για τις εγκαταστάσεις.

  1.  Το αμινοξύ είναι ένα από τα μακρομόρια με την πολυπληθή βιολογική δραστηριότητα του βιολογικού οργανισμού και του υλικού βάσης, το οποίο κατασκευάζει το κύτταρο και αποκαθιστά την οργάνωση. Υπάρχουν τρεις μέθοδοι απορρόφησης στο ορυκτό στοιχείο, την ενεργητική απορρόφηση, την ενεργά απορρόφηση και το pinocytosis. Το κάλιο αμινοξέων προωθεί τη αύξηση και ανάπτυξη ρίζας, επιταχύνει την κυτταροδιαίρεση, βελτιώνει το περιεχόμενο της διαλυτής δραστηριότητας πρωτεΐνης και ρίζας, ωφελείται για την κανονική φυσιολογική λειτουργία συντηρήσεων και βεβαιώνει την αύξηση μποτών, κατόπιν αυξάνει την παραγωγή.
  2.  Η ρίζα και μερικά φύλλα φυτών απορροφούν τα αμινοξέα μέρα και νύχτα. Οι συγκομιδές μπορούν μέσω deamination, transamination, του κύκλου tricarboxylic οξέος, glycolysis και άλλων μεταβολικών διαβάσεων να κάνουν τα αμινοξέα που υποβάλλονται σε επεξεργασία στα οργανικά οξέα και τα προϊόντα ζάχαρης, που μετατρέπονται τελικά σε πρωτεΐνη.
  3.  η δραστηριότητα και η διαλυτότητα του AA-Κ που κάνουν αυτό μπορούν να διαπεράσουν στο κύτταρο ευκολότερα από τα συνηθισμένα ιόντα. Το οργανικό κάλιο μπορεί να αυξήσει την υδάτωση του πρωτοπλάσματος και να αποτρέψει τη διαρροή του κυτταροπλάσματος. Κατά συνέπεια για να βελτιώσει τη δυνατότητα πίεση-αντίστασης συγκομιδών.
  4.  Το aa-Κ περιέχει τη σερίνη, proline και το ασπαρτικό οξύ. Η συσσώρευση proline είναι μια από τις σημαντικές προσαρμοστικές στρατηγικές που φυτεύει τη χρήση για να αντιμετωπίσει τις αβιοτικές πιέσεις, ιδιαίτερα χαμηλή πίεση νερού. Σαν osmoprotectant στις εγκαταστάσεις που υποβάλλονται στους όρους ξηρασίας, proline μπορεί να συσσωρεύσει στις υψηλές συγκεντρώσεις στα κύτταρα φυτών χωρίς να αναστατώσει την κυψελοειδή δομή ή το μεταβολισμό. Επομένως, proline η συσσώρευση διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ωσμωτική ρύθμιση, αποτοξίνωση των αντιδραστικών ειδών οξυγόνου, και η ακεραιότητα μεμβρανών στις εγκαταστάσεις υπό τους όρους πίεσης καθώς επίσης και οι πράξεις στη σταθεροποίηση των δομών κυττάρων και την αποτοξίνωση των ελεύθερων ριζοσπαστών και ως τρόπο να αποθηκευτεί ο άνθρακας, το άζωτο και η ενέργεια, proline μπορούν επίσης να αλλάξουν τις δραστηριότητες των αντιοξειδωτικών ενζύμων.
  5.  Το ποσοστό απορρόφησης εγκαταστάσεων στο οργανικό περιπλέκοντας λίπασμα ήταν μέχρι 20 έως 30 φορές υψηλότερο από το ανόργανο λίπασμα.

Οργανικό λίπασμα εγκαταστάσεων αμινοξέων καλίου για τη φύτευση ντοματών 1

 

 

Δόση σύστασης

1).  Το aa-Κ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το βασικό λίπασμα, topdressing, ζώνη, διάτρυση, λίπανση τρυπών, ραδιοφωνική μετάδοση.

2).  Το aa-Κ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλες τις εγκαταστάσεις.

3).  Επίγειος ψεκασμός με 500 φορές τη διάλυση φυλλώδης ψεκασμός με 1000 φορές τη διάλυση.

 

Εφαρμογή στη γεωργία 

Οργανικό λίπασμα εγκαταστάσεων αμινοξέων καλίου για τη φύτευση ντοματών 2

 

Ανάπτυξη συστημάτων ρίζας καλαμποκιού, ισχυρή στη στερεά γη ο αέρας, η κατοικία, η αντίσταση ασθενειών και ξηρασίας είναι επίσης πολύ ισχυρή και αυξανόμενη παραγωγή από 20~ 25% μετά από να χρησιμοποιήσουν σχηματισμένο χηλική ένωση το αμινοξύ κάλιο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Chelation Biology Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: cdaohe88

Τηλ.:: +8613699415698

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα