Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑμινοξύ 80%

Πρόσθετη ουσία αμινοξέων 80% μεταξιού στα προϊόντα τρίχας

Πιστοποίηση
Κίνα Chengdu Chelation Biology Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Chengdu Chelation Biology Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αυτή η αμοιβαία συνεργασία στο τέλος για περίπου 4 έτη, και πρέπει να αναγνωρίσει ότι η υπηρεσία παρέχουν είναι αναμενόμενος. Η συνεργασία μας θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

—— Carlos

Η παραγωγικότητα, η τοποθέτηση υπηρεσιών, και η ειλικρίνεια συνεργασίας σας όλες μας καθιστούν πολύ ικανοποιημένους. Είμαστε εμπιστευμένος συνεργάτης.

—— Μανουήλ

Είμαι Online Chat Now

Πρόσθετη ουσία αμινοξέων 80% μεταξιού στα προϊόντα τρίχας

Πρόσθετη ουσία αμινοξέων 80% μεταξιού στα προϊόντα τρίχας
Πρόσθετη ουσία αμινοξέων 80% μεταξιού στα προϊόντα τρίχας

Μεγάλες Εικόνας :  Πρόσθετη ουσία αμινοξέων 80% μεταξιού στα προϊόντα τρίχας

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Sichuan, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Μάρκα: AOHE
Πιστοποίηση: ISO,SGS, OMRI
Αριθμό μοντέλου: αμινοξύ μεταξιού
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγμάτευση
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1Kg, 5Kg, 10Kg, 20Kg/Bag (τσάντα της Kraft εξωτερική και πλαστική τσάντα μέσα)
Χρόνος παράδοσης: 7-10 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 τόνοι

Πρόσθετη ουσία αμινοξέων 80% μεταξιού στα προϊόντα τρίχας

περιγραφή
Υλικό: ακατέργαστο μετάξι Χρώμα: Άσπρη σκόνη
Συνολικά αμινοξέα: 90% διαλυτότητα: 100% υδροδιαλυτός
PH: 4-6
Υψηλό φως:

Πρόσθετη ουσία αμινοξέων 80% μεταξιού

,

Πρόσθετη ουσία προϊόντων τρίχας αμινοξέων 80%

,

100% υδροδιαλυτά αμινοξέα μεταξιού

Αμινοξέα μεταξιού ως πρόσθετη ουσία στα προϊόντα τρίχας

 

 

Περιγραφή

 

Η σκόνη αμινοξέος μεταξιού είναι μια πολύ δημοφιλής πρόσθετη ουσία, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλα προϊόντα, όπως η ουσία φροντίδας δέρματος, τα προϊόντα προσοχής τρίχας, οι κρέμες, τα λοσιόν, τα σαμπουάν και τα εδαφοβελτιωτικά. Η σκόνη αμινοξέος μεταξιού μας περιέχει 18 είδη διαφορετικών αμινοξέων, και μπορεί επίσης να αραιώσει το δέρμα με τον έλεγχο της παραγωγής μελανίνης.

 

 

Λειτουργία και εφαρμογή

  1. Σαν βασισμένη στο νερό πρόσθετη ουσία, χρησιμοποιείται για να παρέχει ένα προστατευτικό εμπόδιο και μεταξωτός αισθανθείτε για τα λοσιόν, τα σαπούνια, τα προσωπικά λιπαντικά, τα προϊόντα φροντίδας τρίχας και δέρματος. Τα αμινοξέα μεταξιού παράγονται από την υδρόλυση
  2. Τα αμινοξέα μεταξιού έχουν ένα χαμηλότερο μοριακό βάρος από τις πρωτεϊνικές σκόνες μεταξιού και ενυδατώνουν για να ξεφλουδίσουν και τρίχα.
  3. Τα αμινοξέα μεταξιού χρησιμοποιούνται στη διατύπωση των σαμπουάν, του εδαφοβελτιωτικού, των επεξεργασιών τρίχας, bodywash, των λοσιόν σωμάτων, των μέσων καθαρισμού, των τονωτικών και των του προσώπου moisturizers, mascara, κραγιόν και χρώματος των καλλυντικών.

Πρόσθετη ουσία αμινοξέων 80% μεταξιού στα προϊόντα τρίχας 0

Πρόσθετη ουσία αμινοξέων 80% μεταξιού στα προϊόντα τρίχας 1

 

 

 

Προδιαγραφή

 

Αμινοξέα Περισσότερο από 90%
PH 4-6
Συνολικό άζωτο 14.5%
Υγρασία Λιγότερο από 5%
Τέφρα Λιγότερο από 5%
Χρώμα Άσπρη σκόνη
Υδροδιαλυτός 100% υδροδιαλυτός

 

 

Συσκευασία

 

20KG ή 25KG

 

Πρόσθετη ουσία αμινοξέων 80% μεταξιού στα προϊόντα τρίχας 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Chengdu Chelation Biology Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: cdaohe88

Τηλ.:: +8613699415698

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)